Terugverdientijd

De term ‘terugverdientijd’ is een wat rare term. U investeert een bedrag in een systeem dat schone, duurzame energie opwekt. U draagt dus bij aan een betere toekomst. En als bonus krijgt u na zo’n zeven tot elf jaar gratis energie. De levensduur van u eigen ‘energiecentrale’ is ongeveer 25 jaar.
Het bedrag dat u uitspaart aan energiekosten is afhankelijk van de ligging van uw dak, van de capaciteit van uw installatie en de ontwikkeling van de energieprijs en –belasting.

Subsidie en belastingvoordelen.

De rijksoverheid en sommige provinciale- of gemeentelijke overheden geven subsidie voor de aanleg van een zonnestroom installatie. Als u uw installatie zakelijk aanschaft , dan kunt gebruik maken van de mogelijkheid om uw installatie versneld af te schrijven. http://www.belastingdienst.nl

Uw situatie laten berekenen?

Wilt u weten hoe dat in uw situatie is. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de ‘terugverdientijd’ of voor een vrijblijvende afspraak. Wilt u weten hoe dat in uw situatie is. Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de ‘terugverdientijd’ of voor een vrijblijvende afspraak.

Delen: